<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Tocana de legume cu orez
Tocana de legume cu orez O reteta foarte usor de pregatit si foarte buna mai ales pentru zilele de post. Ingrediente: -5-6 ardei -2 cepe mari -3 rosii -1 cana de orez -ulei,condimente(sare,piper,vegeta) Preparare: Taiati ceapa julien si ardeii fasii subtiri. Intre timp puneti orezul spalat bine la fiert cu putine sare. ![]() Intr-o cratita caliti ceapa putin.... ... cand aceasta devine aurie puneti ardeii;condimentati cu sare,piper,vegeta si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) amestecand periodic. Dupa ce ardeii s-au inmuiat bine puneti orezul fiert,si rosiile taiate feliute subtiri. Condimentati dupa bunul plac ,daca mai este nevoie.... ![]() ..Se mai lasa la foc mic totul pana cand rosiile incep a se inmuia. si gata tocanita!!!! Etichete: legume, Mancarica, preparate orez |
Free Counter
cred ca ii buna
am sa o incerc si eu,cred ca este buna
nu mi se pare ceva interesant. cand aud de ceapa prajita aurie deja mi se apleaca
eu am probat asa cum ai scris,si mi-a iesit super buna..soacra mea e austriaca,dar i-a placut asa de mult c-a ma laudat foarte mult.elisa
Elisa,
Ma bucur ca ti-a placut!sa sti ca eu o fac destul de des..si desi e cu ceapa prajita eu cred ca e destul de "Healthy" =))
si eu fac aceasta reteta , numai ca eu o numesc GHIVECI :) E SUPERRRRR BUNA
Acesta este reteta clasica, foarte buna, dar incercati sa adaugati la sfarsit si vreo trei linguri de smantana...ei, cum e?