<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Tochitura
Tochitura Astazi am castigat lupta cu raceala,dupa ce i-am tras cateva pastile bune am reusit sa evadez din pat =)) si m-am refugiat in bucatarie. Dupa atatea zile cu ceai si portocale m-am gandit sa ma rasfat cu ‘’de toate’’ :)) asa ca am facut o bunatate de tochitura !Tochitura este o mancare traditionala romaneasca insa reteta difera de la o zona la alta ;eu am transformat-o putin si a iesit asa: Ingrediente : Pentru 4 portii -300 grame carne de porc(de preferat fara grasime) -2 cepe mari -1 ardei rosu -250 gr ciuperci(champinione sau la conserva) -1 lingura pasta de tomate -faina de malai grisata(pentru mamaliguta) -4 oua -branza sau cascaval -ulei,sare,piper,vegeta,boia Preparare: Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei. Cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete , ...puneti pasta de tomate,condimentati bine apoi puneti o cana de apa calda(apa trebuie sa depaseasca nivelul carnitei) si lasati totul sa fiarba la foc potrivit. ![]() ..Completati din cand in cand cu apa calduta pana cand carnita este aproape fiarta apoi puneti ciupercutele taiate bucatele mai grosute si lasati sa fiarba in continuare pana cand carnea este fiarta complet si s-a format sosuletul.Condimentati daca mai este nevoie cu vegeta ,sare,piper si dati deoparte. Etichete: carne porc, Mancarica |
Free Counter
Yammm ce bine arata.
:D..daca ai sti ce buna e ...:P