
……adaugati treptat nuca macinata,faina si praful de copt
compozitia rezultata arata cam asa...

Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt si o dati la cuptor pentru 25 de minute.

Dupa ce s-a copt ,scoateti blatul si radeti ciocolata alba deasupra,imediat.

Cat se raceste pregatiti crema care se face cam asa : frecati galbenusurile cu 5 linguri de zahar pana devin spuma.
Caramelizati apoi restu de zahar ramas cu vanilia,...

.... adaugati untul si apa si fierbi totul la foc mic.Puneti apoi galbenusurile,amestecati repede,presarati nuca taiata si prajita,omogenizati si lasati pe foc pana crema se ingroasa.
Cand aceaasta s-a ingrosat o luati de pe foc,lasati-o sa se raceasca putin apoi o intindeti repede peste blat o dati la rece.
Prajiturica este foarte dulce si seamana tare cu halvaua.
buna rau de tot,super super buna, cea mai buna
merita sa o incercati si sigur nu veti regreta
am uitat, daca se pune frisca peste crema caramel e mult mai gustoasa si bineinteles mult mai aspectuoasa si mai potrivita pentru o zi festiva
Data viitoare o sa fie cu frisca :D
Cred ca e mult mai buna asa!ms de sugestie
:*
foarte buna si eu o fac de vreo 2 ani la fiecare sarbatoare ,nu am incercat cu frisca dar o sa incerc
un deliciu
prajitura asta o fac de cativa ani.e preferata familiei.reteta este mai veche.am descoperit-o intr-o carte de bucate!merita facuta,dar atentie la crema!
Da este foarte buna
de ce spui ''atentie la crema''?
sa fim atente la ce?