<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Snitel din piept de curcan
Snitel din piept de curcan Reteta asta am gasit-o intr-o carte de bucate si mi-a atras atentia datorita modului de preparare care nu era unul obisnuit pentru mine. Rezultatul e delicios si foarte crocant. Ingrediente Pentru 4 snitele aveti nevoie: -4 bucati de piept de curcan (fasii subtiri) -2 oua -4 linguri faina alba -60 grame pesmet -ulei,sare,piper,vegeta si unt(optional) Preparare: Condimentam bine cu sare,piper,vegeta fiecare bucatica de carne(daca ati taiat pieptul de curcan subtire nu mai este nevoie sa il bateti); batem ouale bine cu 2 linguri de laptic......... Luam fiecare bucatica de carne in parte si o trecem prin faina apoi prin ou dupa care prin pesmet..(iar aici vine partea interesanta)..,apoi asezam fiecare snitel pe o farfurie ; acoperim cu folie si dam la frigider pentru o jumatate de ora(atentie!nu asezati snitelele unul peste altul). ![]() ..dupa o jumatate de ora le scoatem si le prajim bine in ulei incins cu putin unt. Pregatite in modul acesta snitelele devin foarte crocante!sunt absolut ..mortale:)) Noi le-am servit cu piure si salata de rosii si ceapa :D... Etichete: carne curcan |
Free Counter
Sehr gut!