Preparare:
Spalati bine spanacul ,fiecare frunzulita dupa care il puneti la fiert in apa clocotita cu sare pentru aproximativ 15-20 de minute.
Cand acesta e fiert bine il strecurati si il treceti pe sub jet de apa apoi il tocati marunt ca in poza de mai jos.

Intr-o oala topiti untul sau margarina , cand acesta s-a topit puneti usturoiul pisat.

...apoi puneti faina(untul sau margarina trebuie sa fie fierbinte ca faina sa nu se faca cocoloase).Puneti spanacul si turnati lapticul in reprize fiindca s-ar putea sa nu aveti nevoie de tot laptele sau sa aveti nevoie de putintel mai mult depinde de cat de gros vreti sa iasa sosuletul.

Condimentati bine cu sare ,vegeta si mai lasati la foc mic 5 minute.

E tare bun spanacul cu ochi ....:))
cam banal..:(
de ce e banal? e reteta exacta a mamei mele.si e foarte buna
Poate ca e "banala" dar e foarte buna!incearc-o cu incredere!
mie chiar imi place, si in momentul asta l-am terminat de facut, avem mare noroc cu blogo-ul tau Cris....sunt iar numai cu Ale acasa o luna si ne chinuie talentul pe amandoi in bucatarie......cam jumate din retetele de aici le-am pus in practica.......pupici:*
E foarte bun! Si eu fac acest sos de spanac.