Pasca



Seminee StilArt

Reprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor







ShoutMix chat widget





Want this widget?







Bomboane Raffaello

Cassava cake

Rulouri din piept de pui cu cascaval

Cartofi copti si umpluti

Drob de miel

Pasca

Coronita cu nuca si mac

Salata Boeuf

Masa de Paste 2009

Paste fericit!!







<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Vinete pane cu sos de usturoi
Vinete pane cu sos de usturoi




Ingrediente :

-2 vinete potrivite
-3 oua
-faina
-sare,piper,vegeta
-ulei pentru prajit

Ingrediente pentru sos :

-4 catei de usturoi
-sare
-o cescuta de ulei
-5-6 linguri smantana
-verdeata

Preparare :

Curatati vinetele de coaja,

Se spala si apoi le taiati felii groase de 1 cm, sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora.


Dupa ce ati lasat vinetele putin sa se intrepatrunda bine cu condimentele,aruncati apa lasata si bateti ouale bine cu sare,piper,vegeta...



Presarati putina faina pe o farfurie,treceti fiecare feliuta de vanata prin faina dupa care prin ou..



Le prajiti pe ambele parti in ulei incins.



Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti le scoateti pe servetel ca sa absoarba surplusul de ulei..



sunt gata de servit doar ca le lipseste sosul :D de usturoi..yummm,yuumm




Sosul de usturoi se pregateste asa:

Curatati usturoiul,


Pisati-l sau il dati pe razatoarea mica,


amestecati bine cu putina sare dupa care adaugati incet uleiul,amestecand continuu(ca si la maioneza).

Dupa ce ati incorporat uleiul adaugati pe rand smantana(amestecand continuu)
,adaugati verdeata si putina sare daca mai este nevoie si gata... :D


Foarte bune vinetele astea cu sos de usturoi!! :)




Etichete: , ,

14 Comments:

Yammy ! Vinete si usturoi ... delicios :)

19 mai 2009 la 10:40  

Hallo Cristina,

si Tu vrei sä mäninci asa ceva singurä ?? nu merge, asteaptä un pic cä venim si noi !!!
Minunätie !!Compliment

Salutäri Jacob

19 mai 2009 la 11:00  

Cristina, te asteapta la mine niste premii minunate. Pupici !

20 mai 2009 la 00:04  

mmmmm...poftesc percum cel mai pacatos om din lume...multumesc pt idee

20 mai 2009 la 10:45  

Halo Cristina,simplu apetisant si cred ca foarte gustos.Te asteapta la mine niste premii.O seara placuta Cami

20 mai 2009 la 11:06  

Ala,
delicios,delicios ,trebuie sa recunosc :D cam greu sa te opresti din mancat asa ceva=))

20 mai 2009 la 12:39  

multumesc Jacktel! va astept si pe voi cu cel mai mare drag..dar grabiti-va ca nu garantez ca o sa ramana ceva pana ajungeti aici:))
pupici

20 mai 2009 la 12:42  

Daniela,iti multumesc tarrrrrreee mult pentru premii si ca te-ai gandit la mine!pupici

20 mai 2009 la 12:44  

:))) esti tare draguta libra!!ce am mai ras....ma bucur ca iti surade reteta!;)

20 mai 2009 la 12:48  

ups..ce de premii!multumesc Cami:*:* te pupic si te mai astept in vizita pe blog

20 mai 2009 la 12:50  

i've never tought of cooking ausbergines like these before,thank you.
you are a great source of inspiration

5 iunie 2009 la 07:22  

Anonim:
You make me blush!:* thanks for your apreciation!

6 iunie 2009 la 16:47  

Super ideea de a le face pane, multumesc de reteta, am sa fac si eu la toamna ca acum sunt prea scumpe.

9 iunie 2009 la 04:29  

vicky,
ma bucur ca iti place reteta, eu am gasit vinetele la oferta:D si am cumparat mai multe deacea m-am gandit ca merita incercata si o alta reteta;si pentru mine e prima data cand am mancat vinete pane si sunt supppper supper bune!

9 iunie 2009 la 06:43  

Trimiteți un comentariu

<< Home


Free Counter