<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Rulouri din piept de pui cu cascaval
Rulouri din piept de pui cu cascaval Reteta este de la Dana Ingrediente : (pentru 4 portii) -2 piepti de pui -300 gr ciuperci champignon -2 rosii -200 gr cascaval -sare,piper,ulei de masline Preparare : Spalati pieptul de pui ,fiecare bucata o impartiti in 2 si bateti ca pentru snitele intre 2 bucati de folie alimentara. Spalati si ciupercile si le taiati felii(opriti cateva bucati). Ciupercutele feliate le inabusiti cu putin unt si sare pana scade zeama apoi dati deoparte. Feliati cascavalul,spalati rosiile,le decojiti si le feliati ,apoi umpleti bucatile de pui astfel : Pe fiecare bucata de carne de pui puneti doua felii de cascaval,doua jumatati de felie de rosie,iar deasupra 2 lingurite de ciuperci inabusite. Rulati in asa fel incat sa nu iasa umplutura si asezati in tava. Ciupercutele pastrate intregi le asezati printre rulouri. Ungeti apoi fiecare rulou cu putin ulei de masline si presarati putina sare,piper. Se baga la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, din cand in cand stropiti rulourile cu zeama ce o lasa in tava iar cand s-au rumenit frumos se scot. Etichete: preparate carne pui, rulouri din piept de pui |
Free Counter
foarte bine arata si mie cumimi place puiul ...inchipuie-ti cum salivez :p
Hallo Cristina,
Minunat aratä Rulourile tale si de la Gust o minunätie ( le cunosc)
Am väzut cä tu ai folosit si Brie. Super Idee.In summe o Mincare sä-ti bati Copii.
Salutäri
Neconditionat o gatesc astazi la pranz. Chiar am toate ingredientele in casa, trebuie doar spor sa am .Multumesc.
Alexandra sa sti ca si eu salivez acum cand ma uit din nou la poze=))!
pupic
jacktels,ma bucur ca iti plac si rulourile! m-ai prins cu branzica brie :))
imi place tare mult brie si de fiecare data cand pot sa mai salvez cate o bucatica
o adaug in diferite mancaruri pt ca are o consistenta placuta si aroma..yumm yumm :D
Geanina,astept verdictul :D!
pupici si spor!
nu te supara...dar se scrie 2 piepturi de pui...in rest totul ok!!!
Ms Anonim de atentionare :))!
pupici
chiar o sa incerc reteta aceasta..mai ales k este usor de facut si sunt si incepatoare in bucatarie.Felicitari..
arata minunat, dar in loc de rosii cred ca merge un ardei gras rosu