Pasca



Seminee StilArt

Reprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor







ShoutMix chat widget





Want this widget?







Shaorma

Pui stifado

Spanac popey..

Stir fried rice

Pui la cuptor pe sticla

Pizza rulata

Salata de pui cu bacon si cascaval

Ciorba de varza

Ciorba taraneasca

Tocana de legume cu orez







<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Ciorba de pui cu orez
Ciorba de pui cu orez


Ingrediente:

-3-4 litri apa
-4 pulpe pui
-1 ceapa
-3 morcovi medii
-1 radacina patrunjel(pastarnac)
-o jumatate de ardei
-o jumatate de cana de orez
-sare,vegeta sau secretul gustului
-5-6 linguri pasta de rosii sau bulion
-patrunjel



Preparare:

Spalati bine pulpele de pui si le puneti la fiert in apa cu putina sare



Intre timp taiati marunt ceapa,cubulete morcovul ,pastarnacul,ardeiul....


..caliti toate legumele cu putin ulei.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam legumele si lasam totul sa fiarba.

Dupa ce carnea a fiert in totalitate scoateti-o din ciorbita si luati carnea de pe oase ,taiati-o marunt si o puneti inapoi impreuna cu orezul...

...
...
Cand orezul e si el aproape fiert puneti pasta de tomate/bulionul si condimentati.Daca vreti ciorbita mai acrisoara puneti mai multa pasta de rosii sau bulion si mai lasati asa sa fiarba inca 5 min dupa care luati ciorba de pe foc puneti patrunjelul acoperiti oala cu capac si lasati sa stea asa 5-10 minute.....



..si e gata!numai buna de papat!







Etichete: ,

1 Comments:

Arata bine ciorba ,dar alea nu sunt pulpe :P , sunt ciocanele .

30 august 2011 la 09:19  

Trimiteți un comentariu

<< Home


Free Counter