Preparare
Intr-o oala puneti la fiert apa impreuna cu carnea,morcovul taiat cubulete si jumatate de ceapa.Condimentati putin si aveti grija sa luati spuma ori de cate ori este nevoi.
Cand carnea e fiarta scoateti ceapa si carnita pe care o taiati cubulete.
Puneti in apa ardeiul taiat marunt(eu am avut unul verde desi as fi preferat unu rosu ca ii dadea culoare mai frumoasa ciorbitei),cartofii,orezul si lasati sa fiarba 5 minute dupa care adaugam mazarea si fasolea pastai.
Cand cartofii sunt aproape fierti punem pasta de rosii sau bulion(puteti pune mai mult in functie de cat de acrisoara doriti ciorbita) si mai lasati sa dea un clocot dupa care trageti oala deoparte si puneti patrunjel taiat marunt;acoperiti si lasati sa stea 5 min.
serviti cu smantanica.....
Arata foarte bine ciorbica ta.
multumesc vicky!trebuie sa incerci si tu reteta:P..este foarte buna.
Buna, Cristina!
Te citesc de ceva timp si am si incercat cate ceva.
La ciorbitza asta care arata foarte bine, cand punem inapoi carnita?
Scuze ema de raspunsul f intarziat..totusi :D carnita se pune inapoi imediat ce ai terminat-o de taiat cubulete!
te pupic
cred ca sunt primu baiat de pe aici care gateste? :))Foarte tare.. Multumesc a iesit boboc :D
Ovy
These are genuinely wonderful ideas in about blogging.
You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting.
Here is my web site ... rmr calculator