<$Bun venit pe blogul meu!!!$>
Patato wedges cu ierburi de provence
Patato wedges cu ierburi de provence Patato wedges sunt de fapt cartofi prajiti in cuptor.Dupa ce am testat mai multe variante de preparare am ales varianta asta ca fiind cea mai gustoasa.Sper sa va placa !:D Ingrediente : -cartofi-ulei -sare,piper,boia -ierburi de provence Preparare : Curatati cartofii si taiati ca in poza de mai jos(de preferinta sa fie taiati mai gros),dupa care ii puneti la fiert in apa fiarta pentru 8 minute. Intre timp pregatiti intr-un bol un amestec din condimente si putin ulei. Dupa cele 8 minute in care cartofii sau innmuiat putin luati cartofii de pe foc,ii strecurati de apa si puneti peste ei amestecul de condimente cu ulei. Intr-o tava puneti foarte putin ulei si dati tava la cuptor la 180-190 de grade pana uleiul se incinge,cand acesta s-a incins scoateti cu grija tava din cuptor si puneti cu ajutorul unei palete cartofii in tava. Ii dati la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ o jumatate de ora( timp in care nu ii intoarceti pe partea ceaalalta deloc),dupa o jumatate de ora ii scoateti din cuptor si ii intorceti pe cealalta parte si dati din nou la cuptor pentru 20-30 de minute ; astfel cartofii devin foarte crocanti. Cand sunt gata ii scoateti pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime si sunt gata de papat ! Merg ca si garnitura la aproape orice. Etichete: garnitura, patato wedges |
Free Counter
Multumesc pentru reteta, e chiar foarte bunutz :)
O bunatate cartofii facuti asa!
Felicitari pentru blog!
Sa cresti mare Anne!;))
pupici
Nicoleta,
multumesc!tocmai am vizitat blogul tau si la fel pot sa zic: Felicitari!
delicious compliments for potatos
thank you Carmen!kisses
Hello all, here every person is sharing these familiarity, so
it's good to read this weblog, and I used to visit this web site all the time.
Stop by my site :: rmr calculator